Reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Perfecte training

Ik had nog nooit eerder pilates gedaan, bij joeke voor de eerste keer. Echt een onwijs goede training voor je lijf maar ook je geest. Door de inspanning zit je niet meer in je hoofd maar volledig bezig met je lijf. Ik kan niet anders zeggen, loeizwaar maar met de plezier en enthousiasme van joeke houd je het vol. Zeer professioneel.....bedankt joeke, liefs Mabel 😘

een goed gevoel

Joeke's Pilateslessen zijn altijd iets om naar uit te kijken. Elke deelnemer krijgt haar persoonlijke aandacht, waarbij goed rekening wordt gehouden met eventuele klachten. Joeke geeft haar les op een heel plezierige manier, met veel humor. Door de humor houd je de oefeningen ook langer vol 😉 Pilatesles bij Joeke is inspannen en ontspannen tegelijk, en na de les vertrek je soepeler en met het goede gevoel lekker bezig te zijn geweest weer naar huis!

by Hanny van der Hoek on Blank Business Name
Goed voor lijf en leden

Sinds april 2012 volg ik de lessen van Joeke. Ze weet de lessen altijd zo te variëren, dat je elke keer weer opnieuw uitgedaagd word om je best te doen. Doorspekt met humor motiveert ze je om het beste uit jezelf te halen en vol te houden om je oefeningen af te maken. Ieder op zijn eigen niveau en rekening houdend met eventuele beperkingen. Aan het eind van de les is iedereen weer trots op zichzelf op de geleverde prestaties en een heerlijke ontspannen nachtrust na de Pilatesles is de beloning voor mij.

by Anoniem on Blank Business Name
Ontspannen door inspannen

Iedereen kan meedoen op zijn/haar niveau. Aangemoedigd door Joeke haalt iedereen het beste uit zichzelf. Ze houdt rekening met de individuele beperkingen, en weet hoe je rekening houdend met die beperkingen toch vooruitgang kunt boeken.

by Jacqueline on Blank Business Name
Goed!

Joeke is een zeer ervaren instructrice die je goed in gaten houdt. Ik als a-sportief persoon vind deze lessen leuk en ik heb veel minder rugklachten dan voorheen. Dank, Joeke!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»